Over mij

 w 

Ik ben Marinda Schouten.

Een financiële duizendpoot zonder poeha en dure woorden maar met een duidelijke taal en een persoonlijke benadering.

In 2018 heb ik MGL FINANC€ opgericht met als doel ondernemers te helpen hun financiële administratie op orde te krijgen en te houden. Met mijn jarenlange ervaring in zowel boekhouding als control zorg ik ervoor dat uw administratie snel op orde is en blijft.

De administratie is niet het meest favoriete klusje bij veel ondernemers en blijft daardoor vaak tot het laatste moment op de plank liggen. Met een hoop stress als gevolg. Dit is niet nodig. Doe waar u goed in bent, plezier in heeft en energie van krijgt. En laat uw administratie aan mij over.

Om me heen heb ik een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van specialisten. Het overgrote deel van alle vragen zal ik direct kunnen beantwoorden maar mocht het nodig zijn dan kan ik een beroep doen op dit netwerk. De voordelen voor u zijn dat de lijnen kort en persoonlijk zijn en dat er geen onnodige hoge tarieven worden berekend.

Ik vind het geweldig om te zien met hoeveel passie ondernemers hun bedrijf runnen. Daar draag ik graag aan bij door niet alleen de administratie te voeren maar ook te adviseren op het gebied van bijvoorbeeld financieringen en toekomstige geldstromen.

Hoe complex het soms ook lijkt:

OVERAL IS EEN OPLOSSING VOOR!