Is uw administratie een doos vol bonnen waarin u juist die ene bon niet terug kan vinden? Breekt het zweet u uit als er weer een belastingaangifte verzonden moet worden? Houdt u in de gaten of uw klanten op tijd betalen?

Geen stress meer. Laat MGL FINANC€ uw administratie verzorgen! 

Werkwijze

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking waarin duidelijk zal worden wat ik voor u kan betekenen en, niet onbelangrijk, of het klikt. Een boekhouding is vrij standaard maar iedere ondernemer is verschillend. De werkwijze kan dus per ondernemer verschillen.

 

Aan de slag

Samen met u wordt besproken wat de meest efficiënte inrichting van uw administratie is. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn, wordt er een basis bepaald.

 
 Wekker
 

Standaard wordt er met Exact Online gewerkt. Uiteraard heeft u toegang tot uw eigen administratie in Exact Online waardoor u altijd op de hoogte van uw financiële status bent.

Minimaal 1 keer per maand wordt uw administratie bijgewerkt. Administraties met veel facturen of  bankmutaties zullen op weekbasis bijgehouden worden.

Mochten er vragen zijn vanuit MGL Finance dan zullen deze direct gesteld worden zodat er geen achterstand wordt opgebouwd. Andersom geldt dit ook: u kunt altijd uw vraag stellen. Liever een keer een vraag teveel dan een keer te weinig. Het moet voor u duidelijk zijn.

Tenslotte worden belastingaangiftes correct en op tijd gedaan en wordt er per boekjaar een jaarrekening opgesteld.